Programe de formare profesională derulate în cadrul proiectului:
Furnizate de CCIA Timiș (grup țintă eligibil din Regiunea Vest)
Responsabil de Mediu – 2 grupe, 40 cursanți
Expert Achiziții Publice - 2 grupe, 50 cursanți
Grafician PC - 2 grupe, 50 cursanți
Marketing Digital - 3 grupe, 30 cursanți
Expert legislația muncii și revisal- 5 grupe, 60 cursanți
Furnizate de CCI Vrancea(grup țintă eligibil din Regiunea Sud Est)
Lucrător Comercial - 1 grupe, 15 cursanți
Operator Introducere, Validare și Prelucrare Date – 1 grupe, 15 cursanți – CURS CALIFICARE NIVEL 3
Confecționer – asamblor articole din textile - 2 grupe, 40 cursanți – CURS CALIFICARE NIVEL 2
Marketing Digital - 1 grupe, 15 cursanți
Managementul Echipei - 1 grupe, 20 cursanți
Utlizare eficientă resurse și Gestionare deșeuri - 1 grupe, 20 cursanți
Competențe digitale de bază -5 grupe, 75 cursanți
Pentru participarea la activitățile proiectului, sunt eligibile urmatoarele persoane:
Prin activitățile sale, proiectul contribuie la promovarea măsurilor de atenuare și adaptare la schimbările climatice, după cum urmează:
Prin modul în care se realizează managementul, prezentul proiect, își propune să contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și implicit la atenuarea schimbărilor climatice stabilind o serie de reguli, după cum urmează:
În alegerea grupului țintă, principiul nediscriminării va fi respectat deoarece singurele criterii luate în considerare la selecției vor fi:
ACTIVITĂȚILE PROIECTULUI vor avea la baza legislația specifică în domeniul egalității de șanse, respectându-se întocmai mențiunile Directivelor CE, ale Strategiei naționale și ale legislației specifice cu privire la egalitatea de gen. Acesta va promova tratamentul egal între bărbați si femei, pentru toți cei implicați in proiect, pornind de la echipa de proiect, grup țintă, colaboratori și diferiți reprezentanți ai mediului de afaceri sau ai autorităților publice.
Prezentul proiect își propune să respecte principiul egalității de gen în toate stadiile ciclului de viață. Astfel, în definirea și planificarea proiectului, în implementarea proiectului precum și în procesul de monitorizare internă a acestuia se vor avea in vedere următoarele:
BENEFICII directe aduse firmelor și angajaților:
Scalarea afacerii – creșterea afaceri folosind cât mai puține resurse prin creșterea calității forței de muncă precum și prin dobândirea de competențe profesionale. 605 persoane identificate vor putea îndeplini sarcinile de muncă într-un mod mai eficient și mai productiv. Aceasta va duce la o creștere a calității muncii și a rezultatelor obținute în diverse domenii de activitate;
Transferabilitatea abilităților - acest lucru permite participanților să-și extindă opțiunile și să exploreze noi oportunități de carieră;Creșterea productivității-angajații care participă la programe de formare profesională continuă tind să fie mai productivi în munca lor. Aceștia învață metode mai eficiente de lucru, pot descoperi tehnici noi sau pot învăța să utilizeze resurse și instrumente avansate. Toate acestea contribuie la îmbunătățirea performanței și rezultatelor obținute în cadrul organizației;
Beneficiile pe termen lung ale proiectului:
Rezultatele așteptate ale proiectului sunt:
Scopul proiectului: