Acasa
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Curs Arhivar PDF Imprimare Email

 

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea, in colaborare cu CENTRUL DE PERFECTIONARE ARHIVISTICA din cadrul Asociatiei Prietenii Arhivelor Bucovina organizeaza cursul autorizat ANC de perfectionare profesionala în ocupatia de ARHIVAR, cod COR: 441501.

 

ARHIVAR – angajat care administreaza, prelucreaza si gestioneaza documentele unui creator/ detinator de arhiva, ce detine o diploma de bacalaureat si un atestat/certificat specific activitatilor pe care le desfasoara.

 Cursul se adreseaza:

- persoanelor încadrate ca arhivar;

- creatorilor sau detinatorilor de documente,companii private sau institutii publice (inclusiv biblioteci sau muzee);

- persoanelor fizice.


 

Persoanele juridice, denumite de legislatie creatori si/sau detinatori de documente, sunt obligate sa obtina avizarea întregului personal responsabil cu activitatea de arhiva în conformitate cu prevederile art. 31 alin. (2) din Legea Arhivelor Nationale nr. 16/1996, republicata. Avizarea se obtine dupa absolvirea cursurilor acreditate de ANC.

 

Absolventii cursului, în urma examenului, primesc un certificat eliberat de AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI (ANC), care ofera dreptul de a practica meseria de ARHIVAR. Certificatul este însotit de un Supliment Descriptiv, ambele fiind recunoscute în toata Uniunea Europeana.

 

Pot participa la acest curs absolventii de liceu cu diploma de Bacalaureat sau absolventii cu studii superioare.

 

Cursul se desfasoara la sediul C.C.I.A. Vrancea din Focsani, str. Cuza Voda nr. 14,pe durata a 120 ore structurate în doua module - un modul de teorie si unul de practica, iar taxa de participare este de850 lei platibili în 2 rate. Cursul se va desfasura în special în zilele de week-end.

Va stam cu placere la dispozitie pentru orice informatie suplimentara si înscrieri la tel. 0237.213.210, 0723.925.836, 0722.256.374 si e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , persoane de contact Gianina Rotaru si Roxana Bîtca.

 
Copyright © 2018 Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
 
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5